Over ons

Over ons

Martin Gaus Hondenschool is op 1 oktober 1996 van start gegaan. Eigenaar is Trienke Tjepkema.Martin Gaus Heerenveen hondenschool
Kleinschalig begonnen, zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, dat gespecialiseerd is in opvoeding, heropvoeding en training van honden van alle leeftijden.Hoog in het vaandel staat kennis van hondengedrag en kennisoverdracht. Uitstekend opgeleid en altijd bezig met je kennis te verruimen d.m.v. bijscholing, het volgen van seminars etc.De kennis blijft up- to- date, en alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van trainen en opvoeden worden op de voet gevolgd.Daardoor kunt u ervan verzekerd zijn dat alle nieuwe inzichten en moderne trainingstechnieken bij ons bekend zijn en toegepast worden.We hanteren positieve, hondvriendelijke trainingsmethoden.We beschikken over een gezellig theorielokaal, een goed onderhouden trainingsveld ( dat we poepvrij houden) en voor de wintermaanden een ruim ( sneeuwvrij!) asfaltterrein.

U herkent onze erhondenschool martin gaus heerenveenkende Martin Gaus Hondenschool aan het waarborgcertificaat. Dit waarborgcertificaat hangt duidelijk zichtbaar in ons theorielokaal. Het kenmerkt superieure kennis, uitgedragen door enthousiaste instructeurs zodat u en uw hond optimaal profiteren van de tijd en inspanning die u steekt in de opvoeding van uw hond.

 

Zonder een enthousiast team achter je is het allemaal niet te realiseren.
Ook namens ons team hoop ik, Trienke Tjepkema, u binnenkort op onze Martin Gaus Hondenschool te mogen  begroeten.

Hondenschool Friesland Martin Gaus

 

Hondengedragcentrumfriesland
Uw instructeur Trienke Tjepkema

algemeen